12/16/10 09:12
(http://dzver.com/blog/)

Трон

Трон: Наследство

Спечелих покана за предпремиера на Tron: Legacy и му се израдвах много. Филмът е страховито потресаващ. Никога не съм гледал нещо подобно. Не е прекалено интересен, но е много красив. Не съм гледал подобна феерия от последния Стар Трек. Аватар пасти да яде.

Цялата работа с поканите беше част от кампанията на Първа Инвестиционна Банка да си наложат нов хай-тек продукт – дебитна карта с NFC RFID чип, която може да плаща сметки буквално от портфейла. Отивате в Събуей или OMW, доближавате картата до апарата и сте готови – няма 2 минути чакане и въвеждане на пин код.

За всички гъзари с paypass карта обаче е задължителна употребата на екраниран портфейл. Това ще ви предпази от разминаване по улицата с хакер, който си е изработил устройство за четене на данните в RFID. Също така ще предпази останалите ви дебитни карти, лични документи, карти за достъп и т.н., част от които също са с RFID.

Публикувана на 12/16/10 09:12 http://dzver.com/blog/?p=2084
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване