12/19/10 13:23
(http://dzver.com/blog/)

Чао, Blizoo

Като ниво на отвратителност, компанията Blizoo може да се конкурира само с Топлофикация София. Противно на всякаква логика, недоразумението Евроком Кабел се сля с Кейбълтел и успя да убие една доста читава телевизия, от която бях доволен.

- Нулево ниво на обслужване. Съпорта е с работно време от 9 до 6 и се състои от няколко претоварени и вероятно отчаяни от живота служителя, за чието внимание трябва да чакате понякога няколко часа (on hold на gsm-a, онлайн съпорта мисля че не функционира изобщо).

- Ако се доберете до поддръжка и ви кажат “проблемът е отстранен”, може да мине 1 или 2 дни време докато наистина проблемът бъде отстранен.

- Каналите единствено намаляват. Спирането на канали не води до намаляване на цената на услугата, тя единствено расте.

- Автоматичната им телефонна централа, която е единственото нещо, с което може свободно да се разговаря, ми говори на ТИ и постоянно ме моли за търпение. Пичове, имате 50-100 хиляди клиента, не е като да не може да си позволите 10 души техническа поддръжка. Няма и един “черен джиб” на година разход.

Та днес ни включиха IPTV от Мегалан, сега остава да успея да прекратя отношенията си с Близу. Ще държа да имам прекратяването в писмен вид, защото от подобен оператор друго, освен неприятности не очаквам.

Публикувана на 12/19/10 13:23 http://dzver.com/blog/?p=2086
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване