12/24/10 10:00
(http://patepis.com/)

Честито Рождество Христово и щастлива Нова година

Май още една година е на път да се изтърколи. Много се колебаех дали да публикувам нови разкази между празниците, но реших, че те са по-важни от някакви си пътеписи. Затова, освен талоните за бензин, на които определено всички ние – читатели, автори и редактори – държим най-много, искам да ви пожелая честито Рождество Христово*, както и много здраве и кураж за Новата година, за да можете да попълните незаетите места на картата... [geo_mashup_map] ... т.к. това, за щастие, вече го няма: [caption id="" align="aligncenter" width="656" caption="Берлинската Стена (Валтер Улбрихт, Ерих Хонекер, Никита Хрушчов, Леонид Брежнев, Юрий Андропов, Константин Черненко)"]Берлинската Стена[/caption] мога с чиста съвест да ви пожелая лично да можете да потвърдите дали долните снимки са истина :) [caption id="" align="aligncenter" width="611" caption="Бретан (Вили)"]Бретан[/caption] и това [caption id="" align="aligncenter" width="720" caption="Антарктида (Домосед)"]Антарктида[/caption] и винаги да имате път пред вас [caption id="" align="aligncenter" width="640" caption="Монголия (Коста)"]Монголия[/caption] ... и да можете да се снимате тук... [caption id="" align="aligncenter" width="720" caption="Екваторът (Меглена Атанасова)"]Екватор[/caption] ...и ще разберем , че и тук не е толкова зле :)

[caption id="" align="aligncenter" width="697" caption="София (Василена)"]София[/caption] Живот и здраве, ще се видим след Новата година :) Весели празници! *А и да не го празнувате – ви пожелавам здраве и щастие :)
Публикувана на 12/24/10 10:00 http://patepis.com/?p=20067
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване