12/25/10 05:27
(http://raltchev.info/)

Never eat alone

Седях си на дивана, слушах музика и разглеждах колекцията от нови постъпления в reader-a на google. И тъй като през последните няколко дни, за да не кажа седмици, почти нямам време за този приятел на човека, ми се бяха натрупали доста неща за четене. След като новините ми омръзнаха, се прехвърлих на интересните английски блогове. Един от тях е и Six pixels of separation. Мич, авторът на блога, говори много за дигитален маркетинг, за нови медии, пише увлекателно, а текстовете му са наистина полезни.

Та, той в последната си статия от вчера, „The Myth Of Work Life Balance“, говори за отношението ни към работата и личния живот. Споменава и книга, за която и преди бях чувал. Статията в NYTimes за електронните книги и предсказанията за ръст в продажбите покрай Коледа и подарените Kindle-и пък ми напомни за Amazon. След няколко клика вече четях първата част на „Never eat alone“ на Keith Ferrazzi безплатно с Kindle for the Web от Amazon. Приканващото съобщение да си купя Kindle-книгата дойде тъкмо навреме, за да разбера, че съм прочел цели 8% от нея, без да дам нито цент. Тези 8% и една блог-публикация ми я продадоха.

Давайки повече от себе си, имаш правото, а и задължението да искаш повече.



Walking on the edge... - Един УеБлог на Иван Ралчев

Публикувана на 12/25/10 05:27 http://feedproxy.google.com/~r/WalkingOnTheEdge/~3/6-ttH4Dq-rM/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване