01/09/11 18:13
(http://psabev.blogspot.com/)

Блогът стана на 5 години!!!

Петър: Преди 5 години на този ден публикувах първия си пост. Не съм и предполагал, че над 900 000 души ще посетят блога от тогава досега и началната му страница ще бъде отваряна почти 2 милиона пъти!!! Но за статистиките ще дам повече информация скоро, имам нещо предвид… В личен план също много неща се промениха, така че със сигурност 5-годишнината е добър повод за празнуване! Дори си имаме и тортичка, но за нея ще ви разкажа по-подробно Биляна…

Биляна: За мен тези пет години минаха някак неусетно, сякаш бяха две… :) Всъщност моят блог се появи точно на 24-тия ми рожден ден. И след годежа ни, малко преди да се оженим, решихме да слеем блоговете си. Преценихме, че е по-добре блогът да е един, след като имаме толкова много общи интереси и преживявания.

Тази вкусна и хубава торта ни е специален подарък от нашата приятелка от Пловдив и фен на блога ни – Мария Нарлийска… И тук е мястото да й благодарим! А на заглавката горе вдясно е тортата за годежа ни, отново приготвена с любов за нас от нея преди време! Благодарим ти, Миме!

Сега, нека да си пожелаем още много постове и тостове :)


Rating: 0.0/10 (0 votes cast)


Сподели тази публикация:DiggFacebookGoogle BookmarksemailLinkedInMySpaceTechnoratiTwitterLiveRSSOrkutSlashdotYahoo! Buzz

Няма подобни публикации

Публикувана на 01/09/11 18:13 http://feedproxy.google.com/~r/psabev/~3/P5Bn62i2mic/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване