01/10/11 11:29
(http://komitata.blogspot.com)

Какво изпълниха и какво ни обещават? Покана за пресконференция

Фондация “Четиринадесети януари”

ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ
13 януари 2011
11:00
БТА

www.politikat.net — уеб инструмент на гражданска инициатива “За намаляване на политическото лицемерие

Колеги и приятели,

Заповядайте на пресконференцията, организирана от фондация “Четиринадесети януари”, на която ще ви запознаем с развитието на проекта www.politikat.net — посещаемост, популярност и влияние. Ще си припомним най-значимите обещания през последните 3 месеца — обзор и тенденции. Ще научите какво ни обещаха министерствата за 2011 г. и какво отчетоха, като изпълнено до сега.

www.politikat.net не остана незабелязан — Министерството на правосъдието, седмица след наше питане, упражни административен контрол върху решенията на съда и забрани вписването на фондацията в регистъра на юридическите лица с нестопанска цел в обществена полза. Ще ви запознаем с казуса.

В този контекст, ще обсъдим и прозрачността на институциите и свободата на словото — предизвикателство пред съвременното българско общество. Ролята на българското Интернет пространство между трафичните данни, СРС и Уикилийкс.

ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ - ПОКАНАТА Е ЗА 13-ти ЯНУАРИ, един ден преди именния ден на фондацията. Някой да не се обърка да дойде на следващия ден!

Черните котараци.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване