02/14/11 09:11
(http://ruslantrad.com/)

Провал на име Гамал

Синът на отиващия си (буквално) диктатор на Египет – Гамал Мубарак, стана за смях в страната си, след като наяве излезе стар видеоклип от пресконференция през 2009 г., в който му е зададен въпрос какво ще направи за нарастващата вълна от недоволстващи египтяни, организиращи се във Facebook. Последвалият смях от страна на Гамал Мубарак е в ироничен контраст със станалото тази година.

Репортер: Искам да ви попитам: какво е вашето мнение по този въпрос (въпроса с допускането на опозиционни сили до избори, б.р.). Възможно ли е? И с кого бихте го обсъдили? Например, братството или други партии, или пък групи във Фейсбук, като 6-ти април, “Кефая” и т.н.?

Гамал Мубарак (Смях): Ти му отговори!… (обръща се към репортерите). Отговори му, Хюсеин! (репортер)

Репортер: (промърморва някаква шега за групата “6-ти април”)

(Смях)

Арабското издание на BBC пък цитира интересен разговор между двамата сина на Хосни Мубарак, дочут от един от прислужниците в двореца. След реч на Мубарак, в която той няколко пъти е губил съзнание, по-големият брат Алаа е станал толкова развълнуван, че е бил близо до сбиване с брат си Гамал:

“Ти погуби страната! Отвори път за твоите приятелчета! И това е резултатът. Вместо бъде издиган в почит, заради теб сега баща ни е обезчестен по този начин!”

Публикувана на 02/14/11 09:11 http://ruslantrad.com/?p=7806
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване