03/12/11 11:47
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

япония, белене и бъдещето ни

това, което се случва в япония някой ден ще се случи и в калифорния. лос анджелис лежи върху пукнатини. покрай брега също има много. 
в по-малка, но не по-малко съсипваща степен, това може да се случи и в българия. особено със строежа на атомна електроцентрала в земетръсна зона. 
българия е силно земетръсна зона. земята в кресненското дефиле се е отваряла. преди около век и половина е имало голямо земетресение в софия. чирпанското земетресение през 1926 г.  погледнете сеизмичната карта на света. 
а белене е върху разлом. прочетете тази новина от преди 2 години за земетресение във вранча и как трябва да се учим от японците и вижте какво става в япония днес. радиация. ядрена катастрофа. и пак говорят за "еколози". какви еколози? всички ние трябва да сме идиоти да допуснем да се строи ядрена централа върху земетръсен разлом. а тези, които работят за това, обричат народа си на ужасен риск от ужасна смърт. нито повече, нито по-малко. 
от друга страна ако земята реши да погубва хора и направеното от тях, така да бъде. не знам вече какъв е смисълът да си човек изобщо....
Публикувана на 03/12/11 11:47 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2011/03/blog-post_12.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване