03/22/11 19:02
(http://rumiborisova.blogspot.com/)

Земеделска калинка хвали български домати в Париж


От 1 април- денят на хумора и шегата, в Париж България ще има аташе по ... земеделие. Досегашената шефка на дирекция "Връзки с обществеността и протокол" в Министерството на земеделието Веселина Евдокимова вече е получила назначение за уникалната длъжност. Нейната задача е да представя в световната столица на изкуствата ... българския зарзават. Предложението за това е направено от министъра на земеделието Мирослав Найденов на Министерството на външните работи и от там явно не са му отказали.
Преди настоящата си позиция дамата е заемала същата и в министерството на труда. Евдокимова има богат организационен опит, както и богати медия и бизнес контакти, се казва в официалното съобщение. По нататък е разказано CV-то й. От него се разбира, че е завършила политология с профил външна политика и национална сигурност, има специализации по политически маркетинг и реклама, както и по дипломация и журналистика.
Колкото и прелестна и подготвена да е дамата, по-добре щеше да й намерят друга длъжност, вместо да промотира зарзават в Париж . Иначе това я превръща в поредната „калинка” на Найденов, който когато и да го сменят все ще е късно.
Публикувана на 03/22/11 19:02 http://rumiborisova.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване