05/21/11 14:34
(http://www.stancianegra.com/)

Коалицията ГАД (ГЕРБ, Атака, ДПС) - нова заплаха за България

Излишно е да влизам в подробности около срамния инцидент с побоя над богомолци пред Баня Баши джамия. По темата има достатъчно и страхотно написани неща, както по сайтовете, така и от колеги в блогосферата. Задължително е обаче да обърнем допълнително внимание на оформящия се "бермудски триъгълник", който е в състояние да нанесе непоравими щети на страната. Става дума за ГЕРБ, Атака и ДПС, все по-активно и видимо пускащи си къси пасчета, доскоро в политческото задкулисие, а вече и в публичното пространство.
На 19 май (четвъртък) Ахмед Доган се показа в Джебел след 2 годишно мълчание и обяви, че държавата без "злото" ДПС не може да се управлява, а ГЕРБ ще падне от власт предсрочно. Междувременно медийната група на депесаря Пеевски не спира да лъска чепиците (и не само) на Боко и компания. Само ден по-късно, на 20 май (петък) политическият плужек Волен Сидеров реши да мине в опозиция, организирайки грозен въргал пред софийската джамия и поиска оставката на Цветанов, подкрепял безрезервно до онзи ден.

 


Цялата тази история ми е ужасно мътна, но ясно е едно. Става дума за пари, за много пари. И за бесновати политици, готови да сеят омраза, за да задоволят нагона си за власт. Такива елементи са опасни и вредени. Такива подпалиха войната в Босна, която не започна отдолу, от хората, а бе провокирана от икономическите и политически амбиции на етническите лидери.
Време за мълчание няма!



Уважаеми г-н Велчев, на 20 май група привърженици на политическа партия Атака, водени от нейния лидер Волен Сидеров осъществиха непредизвикано нападение над богомолци в джамията на гр. София. Поругани бяха правата на български и чужди граждани свободно да изповядват своята религия, имаше ранени. В съгласие с Конституцията на Република България и законите на страната, охраняващи правото на свобода на словото и съвестта, както и в съгласие с разпоредбите на Наказателния кодекс, насочени срещу разпалването на междуетническа и междуконфесионална вражда, моля да се обърнете към Народното събрание на Република България с искане да бъде свален имунитета на народния представител Волен Сидеров и същият да бъде привлечен към наказателна отговорност за организирането и осъществяването на днешното нападение над мюсюлманския храм в София.
Публикувана на 05/21/11 14:34 http://www.stancianegra.com/2011/05/blog-post_21.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване