06/06/11 19:57
(http://www.azcheta.com/)

Хорхе Букай отново в България

За онези от вас, които все още не знаят, вероятно ще е приятна изненада да разберат, че известният аржентински писател Хорхе Букай е отново в България по покана на издателство „Хермес”. Букай, който ще остане тук през следващите седем дни, пристигна в столицата в неделя, за да представи на българските читатели последния си роман „Разказвай с мен”.

Книгата е продължение на бестселъра „Нека ти разкажа”, който излезе в България преди три години. На 7 юни от 18:30 ч. в аула „Максима” на Университета по архитектура, строителство и геодезия ще се състои първата среща на писателя с родната публика. С това обаче няма да приключат изявите на Букай. В следващите няколко дни той ще посети Пловдив, Бургас и Стара Загора, за да се срещне с читателите си извън столицата.

Ето и списък с гостуванията на Хорхе Букай у нас:

София – 7 юни 2011 година, 18:30 часа, Университет по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), аула „Максима“;

Пловдив – 8 юни 2011 година, 18:00 часа, Новотел „Пловдив“, зала „Пловдив“;

Бургас – 10 юни 2011 година,  18:00 часа , книжарница „Хеликон“, площад „Тройката“ № 4; 

Стара Загора – 11 юни 2011 година, 18:00 часа, книжарница „Хермес“, Галерия Стара Загора, ет. 2.

Гостуването на Хорхе Букай в България е свързано с двайсетгодишния юбилей от създаването на издателство „Хермес”, които обещаха тази година да ни затрупат със звездни присъствия. По този повод миналия месец у нас гостува британската писателка Джейн Костело (виж книгите на Джейн Костело в "Книга за теб"), а в края на юни очакваме по родните земи португалският автор Жозе Родригеш душ Сантош.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване