06/11/11 11:34
(http://mamamemi.com/)

КМП # 31 - Отворена положителна медия

 

  Благодарение на един приятел скоро попаднах на идея за създаването на Отворена положителна медия, която звучи много добре. Още е в самото си начало, набират се доброволни творци, дизайнери, фотографи, художници, програмисти, финансисти и въобще всички нужни за осъщесвяване на проекта хора и дейности. Има обявен конкурс за име (въпреки че на мен и това ми харесва), вече има по един пост в почти всяка категория и нещата се задвижват бързо и добре.

  Особено ми харесва идеята за "даващият рожден ден". Ами да, и без това - няма какво да се лъжем - от един момент нататък се чудим къде да намерим празничното си настроение на рождения си ден, по-добре е да направим някакъв запомнящ се и благороден жест към другите. (Това важи за нас, нали, не за децата ни, хаха). Трябваше още от "Яж, моли се и обичай" да ми направи впечатление как Елизабет подкани приятелите си да я поздравяват по случай рождения й ден чрез малка сума в банкова сметка, с която после тя купи къща на балийската си приятелка, ама не стана тогава. Стана сега, когато го виждам приложено от българи в български вариант и мисля следващия април да го направя (дръжте се!:))).

  Аз все още мисля дали, как и къде да се включа. (Тъмните сили на ниско ниво са по-силни от добрите, нали знаете? Засега сарказмът ми се бори с оптимизма, но от сайта той е зарАзен). Мисля, че ще го измисля, най-малкото ще следя всичко отблизо.

  Включете се и вие, пък да видим какво ще стане, а?:)

 


 

 

Публикувана на 06/11/11 11:34 http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=8037
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване