06/17/11 11:16
(http://desnite.eu/)

Четете книжки и не говорете глупости

Когато Господ иска да убие някого, първо му взема акъла.

Та така и ГЕРБ. Няма случай в новата история на БГ-то вот на недоверие да не бъде едновременно по БНТ и „Хоризонт”. Дори на комунистите точно това не им беше хрумвало.

Да, ама – не. Не бил парламентът Биг Брадър, та да се натрапва сеир на народа. Кой изрече тази титаническа глупост? Николай Младенов, инак нелош министър и доста опитен (или поне вече би трябвало да е) политик.

Напомням. Целта на преките предавания от парламентите не е да има сеир за народа. Парламентите са прозрачни, т.е. работят пред очите на всички, тъй като там седят хора, вършещи наша работа с нашите пари и с дадената им от нас власт. В момента, в който започнат да се крият възниква подозрението, че с нашите пари и с нашата власт вършат някаква тяхна си работа.

Не, че и уж „обществените” медии не са за бой. Какво пречеше на БНТ и БНР да предават вота? Да не би Цецо да беше хукнал да ги арестува? БНТ и БНР, ако са обществени, значи – работят за нас. И предават, какво става по време на вота за властта върху нас. Ако са държавни – работят за тях. Май така излезе.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване