06/19/11 06:46
(http://www.azcheta.com/)

С дъх на лято и чиклити: Почти женени

Зоуи има дом, за който й завиждат, работа, която обожава, и годеник, нямащ равен на себе си! И точно, когато осъзнава какъв джакпот е улучила с живота си, всичко се обърква. Джейсън я изоставя на самия им сватбен ден, къщата, която двамата са създали, е обявена за продан, а работата като детска учителка започва да се струва на Зоуи всичко друго, но не и прекрасна. И тя решава да избяга, спирайки се на първото предложение за работа, което получава – като английска бавачка в Щатите.

Нещастията на Зоуи обаче едва сега започват. Още щом пристига в Бостън, тя разбира, че вместо да отседне при заможните Карън и Джош, които водят детегледачките си на Бермудите, тя ще трябва да се грижи за децата на особняка Раян Милър, който сменя бавачките им със скоростта на светлината. Но като всяка уважаваща себе си британка, Зоуи приема предизвикателството и става поредната детегледачка в дома на семейство Милър. Което означава работа по осемнайсет часа на ден, включваща чистене, готвене, пране и... а, да, гледане на деца.

От друга страна обаче, Зоуи не може да отрече, че Раян я привлича. Той е типичното лошо момче – силен, секси, арогантен, но също така наранен, нещастен и безкрайно самотен след загубата на съпругата си.

Всъщност ви е ясно какво ще се случи в следващите 80 глави – милата Зоуи ще разтопи сърцето на бостънския мъжкар и неговите прекрасни деца, но не и преди да си измисли въображаема леля с името на марка тампони, да покаже бикините си с Жената-чудо по време на официален коктейл и да отмъсти неволно на бившия си за това, че я е оставил пред олтара.

Нещо повече, преди да тигнете до хепиенда, ще можете да се позабавлявате с веселите премеждия на още четири английски супербавачки, една от които в края на книгата ще се окаже скрит злодей! Wink

Е, няма да излъжа, ако кажа, че в романа на Джейн Костело липсват дълбоки житейски прозрения и поуки ала Хорхе Букай, но затова пък с него ви очакват 383 страници смях и искрено забавление – точно онова, което ви е нужно докато мързеливо се излежавате на плажа в очакване нощта на започне.

Чиклит рейтинг:

Оригиналност на сюжета: Отличен (6)

Привлекателност на героите: Отличен (6)

Подходящо за разпускане четиво: Отличен (6)

Прочетете ревюто и за „Нежененият ми приятел” от същата авторка.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване