06/28/11 06:56
(http://www.azcheta.com/)

Нощни предизвикателства за музика и слово в Нощ на поетите 2011

За да се събуди Животът на един град, трябва да се видят, чуят и усетят неговите творци.

За да се събуди Нощта, трябва да се предизвика тъмнината и да се разруши тишината.

За да обединим тези две неща, за трета поредна година ще се случим едно колкото импровизирано, толкова и организирано събитие – Нощта на поетите.

В нощта на 28-и юни, от 20:00 ч. в двора на Софийския университет, а по-късно и в Аулата, ще оживеят и словото и музиката, ще оживее творчеството в споделянето с останалите, в предизвикателството да покажеш себе си чрез думи и красиви звуци, чрез изкуство.

Позволени са всякакви интерпретации, конфигурации и презентации. Входът е свободен, а воденето на приятели, познати и партньори - препоръчително.

Сцената също е свободна за всички - аматьори и професионалисти, ентусиасти и срамежливци, всички, които имат какво да кажат и да покажат.

Важното е да имаш идея и текст, музика или добра агитка.

Организатори на тази различна литературно музикална вечер са фондация “Оранжева луна”, Факултетният студентски съвет на Факултета по журналистика и масова комуникация на СУ и сайтът за книги и четене Аз чета.

Как протече Нощта на поетите 2010 може да видиш тук.






Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване