07/03/11 13:26
(http://www.azcheta.com/)

Отново "Игротека" за децата в Плевен

Плевенската регионална библиотека "Христо Смирненски" отново ще радва своите малки читатели със специална програма в своята "Игротека". Във вторник за втора поредна година ще стартира детската лятна инициатива "През юли в Игротеката - весел кът на книги, филми, изкуство, игри и приятелство", съобщава Дарик-Плевен.

Тази година събиранията ще са тематични - "Литературни и художествени предизвикателства", и ще се провеждат всеки вторник от 13,30 до 15,00 ч. в зала "Игротека". От библиотеката са подготвили образователни и занимателни игри на български и английски език, компютърни и групови занимания по интереси, четене и обсъждане на любопитни статии от периодични издания.

Всеки четвъртък от 13,30 до 15,00 ч. пък ще има прожекции на приказки и детски филми на български и английски език, допълва Дарик. Сред заниманията е и попълване на онлайн читателски дневник от Националната кампания "Забавното лятно четене", на която "Аз чета" е медиен партньор.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване