07/06/11 15:28
(http://www.bivol.bg)

Масоните не успяха да назначат своя човек за шеф на специализирания съд

vss

Хасковският съдия Росен Русев оттегли кандидатурата си за за шеф на Специализирания апелативен наказателен съд и спести на ВСС поредното скандално назначение.

Очаквано, кандидатурата на Русев беше подкрепена от неговия "брат" масон Цони Цонев, шеф на етичната комисия във ВСС. Цонев дори отрече, че Росен Русев е ползвал служебния си автомобил в чужбина без да е в отпуска, за което Биволъ пръв писа на 3-ти април.

Цони Цонев беше опроверган на следващия ден от прокурора Васил Миков от инспектората във Върховната касационна прокуратура. Той добави, че фактите за пътуванията на Росен Русев са били известни на ВСС още през март. Това съвпада с информацията на Биволъ, че "брат" Цонев е успял да "смачка" проверката срещу "брат" Русев.

След като бяха извадени на светло от Balkanleaks, делата на магистратите-масони тръгнаха на зле. На 31 март шефът на Бургаския административен съд - Атанас Вълков, бeше арестуван за измама с недвижим имот и му беше повдигнато обвинение за "пране на пари" и фалшифициране на документи.

Скандалът около Росен Русев, завършил с оттеглянето му, е поредният удар срещу тайното братство, в което личат още имената на бившия правосъден министър Антон Станков, бившия шеф на Апелативен съд - София Веселин Пенгезов и председателя на Окръжен съд - Благоевград Красимир Аршинков.

Публикувана на 07/06/11 15:28 http://www.bivol.bg/rosenrusev.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване