08/04/11 17:10
(http://www.azcheta.com/)

iЛидерът Стив Джобс превзе и класацията на "Книга за теб"

Когато името му се появи, следва мания. Това е човекът, който може да накара всеки продукт да бъде желан повече от всяка друга джаджа. Просто защото перфектността в дизайна и функционалността на неговите "рожби" е от първостепенно значение. Точно така, става въпрос за iЛидера Стив Джобс.

И може би защото всички искат да разберат "как го прави Стив", манията по "Стив Джобс - iЛидерът" на Джей Елиът и Уилям Саймън не подмина България. И класацията на "Книга за теб" за юли, където книгата е беспорен месечен бестселър. Просто защото наистина си заслужава. Дори си заслужава да си водите бележки, докато я четете.

Няма как да пропуснем, че съвсем малко не достигна на "Токио: Отменен" да се нареди плътно до "Стив Джобс - iЛидерът", но почитателите на бизнес книгите този месец бяха по-активни от феновете на добрите разкази. Ще видим дали това ще се промени през новия отпускарски месец - август.

Вземи тази книга с отстъпка!

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване