08/07/11 12:30
(http://www.azcheta.com/)

AudioGO и Audio Bookshelf стартират най-добрата детска серия с аудиокниги

Всички детски и тийнейджърски заглавия на Audio Bookshelf ще бъдат записвани, опаковани и разпространявани от AudioGO след сливането на двете компании, съобщи Publishers Weekly. В края на юли AudioGO, наследник на BBCAudiobooks America, оповести плановете си за купуването на незавсимия издател на аудиокниги Audio Bookshelf.

„Висококачествените продукти на Audio Bookshelf идеално съвпадат с нашата вече наложена издателска програма за детски и тийнейджърски книги. Забележителната им традиция да издават класика и бестселъри ще продължи и ще се доразвива заедно с нас, като част от тяхното семейство”, заяви Майк Деросие, генерален мениджър на AudioGO.

Под знака на новата поредица компанията планира да предложи повече заглавия и нови много издания. „Решени сме да превърнем този проект в най-добрата компания за детски аудиокниги в страната”, заявява Дейвид Дитман, издател в Audio Bookshelf, който ще се присъедини към екипа на AudioGO, за да помогне с по-плавното сливане на двете компании.

„Up a Road Slowly” от Ирен Хънт, „The Ghost's Grave” от Пег Керет, „Attack on Pearl Harbor” на Шели Танака и „Eagle Song” от Джоузеф Брюхак са сред първите планирани заглавия за есента на 2011 година.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване