08/15/11 13:55
(http://blog.bogomil.info/)

Червен : трева, кебапчета и кинти

Ако сте решили, заблудени от табелите на английски и румънски, намиращи се по пътя Бяла – Русе да идете да видите нещото наречено „средновековен град Червен“, помислете отново.

Бях чувал, че е чудесно място, добро за разходка и за гледане на старини. но всъщност се оказа, място за печелене на пари. Първо те посреща миризма на кебапчета и ма кенеф от намиращите се наблизо постройки.

След това виждаш няколко красиво подредени кътчета за игра и въжен мост над реката. Бързо ти минава кефа, като ти кажат че дори и хамака да погледнеш – трябва да налееш пари. Да не говорим за чудесно изглеждащите маси с барбекю, за което си плащаш на част, отделно за въглищата.

Ей, нали говоря за крепост – насочваш се натам – каса няма никъде. В момента в който тръгнеш по стълбите те настига бягащо чиче и размахва билети, като се опитва да върне всички качили се по стълбите без билет.

4 лева – ей така за нищото. Нищо, защото от неподдържаната крепост не се вижда почти нищо.

Червен сега мяза на тоалетните под наем дето ги вземат циганите – вземат пари и хвърлят по една кофа вода, за да отмие лай*ата.

Тук и това не бяха оправили – останките едва се виждаха от тревата, която беше пораснала от многото дъждове. Добре, че имаше няколко по-високи крепостни стени, да видиш какво е имало. Набутвация отвсякъде е!

Ако търсите място да платите много пари за мизерна храна, покрай чудесна природа – Червен е за вас, иначе просто отминете като видите табелата.

Жалко за красивото място!

Кликнете на снимката, за целия албум, в който се опитах да намеря и красивите страни на всичко това:

Още по темата:

  1. Awesome фондация и идеите
  2. Влюбих се в Рупи с гърди като …

Публикувана на 08/15/11 13:55 http://bogomil.info/4403
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване