08/18/11 05:46
(http://www.azcheta.com/)

Официалната биография на Стив Джобс излиза на 21 ноември

Официалната биография на Стив Джобс, озаглавена съвсем семпло „Стив Джобс: Биография”, ще излезе на пазара на 21 ноември тази година, става ясно от публикация в е-кницарницата на Barns and Noble. Книгата вече е пусната за предварителна продажба, въпреки че новата дата е доста по-рано от първоначално обявената публикуване - 6 март 2012 г.

Книгата е 448 страници и е базирана на над 40 интервюта със Стив Джобс, както и на интервюта със семейството и приятелите му. Авторът Уолтър Айзъксън подготвя изданието повече от 3 години, като включва в разработката си дори мнения на преки конкуренти на Джобс.

Изпълнителният директор на Apple казва следното за биографията си: „През живота си съм направил много неща, с които не се гордея. Приятелката ми забременя, когато бях на 23, и не се справих добре с това. Но в гардероба ми няма скелети, които да трябва да стоят заключени.” Любопитното в книгата е, че въпреки че я е одобрил накрая, Джобс не е упражнил никакъв контрол при написването й.

Все още не е ясно дали българско издателство е отпупило правата за книгата от Simon & Schuster, но това не бива да ни притеснява - все пак можем да се радваме на нелошата биография на Стийв Джобс "iЛидерът", която Locus Publishing пусна у нас наскоро.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване