08/28/11 08:29
(http://www.azcheta.com/)

Джони Деп в екранизация по The Rum Diary на Хънтър Томпсън

Джони Деп е звездата във филма по романа на Хънтър С. Томпсън 'The Rum Diary', който ще бъде по кината в САЩ в края на октомври. Героят на Деп е напълно в неговото амплоа - журналистът на свободна практика Пол Кемп, който се премества от голям нюйоркски вестник в малко островно вестниче на Карибите, от което следват динамични развои, свързани най-вече с насилие, пламенна любов и много-много ром.

Това е втората роля на Джони Деп във филм по книга на Томпсън, след като през 1998 г. изигра Раул Дюк в екранизацията на режисьора Тери Гилиъм. Сред останалите звездни имена в каста на The Rum Diary са канадската красавица Амбър Хард, Арън Екхарт, Джовани Рибизи и Ричард Дженкинс, който влиза в ролята на главния редактор на San Juan Sun Лотърман. Филмът е сниман през 2009 година в Пуерто Рико и ще приключи повече от 10-годишна сага по създаването на киновариант по романа, след като две стартирали продукции приключват без развитие.

The Rum Diary съдържа сериозна автобиографична нотка от живота на Томпсън - журналистът е бил автор в San Juan Sun в началото на 60-те. Книгата е написана още тогава, но е отпечатана едва през 1998 г.

Вчера бе пуснат и първият официален трехлър за филма.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване