08/30/11 14:29
(http://ilianaivanova.eu/)

На бензиностанции ОМВ близо 2000 шофьора получиха освежителна минерална вода Горна Баня и промоционални материали на кампанията “Всички ние на пътя – звездата си ти”

В петък и събота (26-27 август 2011г.) близо 2000 човека, пътуващи по автомагистрала “Тракия“, получиха освежителни минерални води Горна баня и бейзболни шапки на кампанията “Всички ние на пътя – звездата си ти”. Инициативата е част от кампанията за пътна безопасност на евродепутата Илиана Иванова, която се провежда под патронажа на министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов. Екипи на Горна баня и представители от офиса на евродепутата раздаваха материалите на бензиностанции ОМВ - “Динката” и “Виноградец” като призоваваха шофьорите да бъдат съвестни и отговорни на пътя, да карат внимателно и да спазват правилата за движение. Инициативата беше посрещната с голям интерес от пътуващите, които обещаваха, че ще бъдат съвестни и внимателни шофьори.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване