09/13/11 08:11
(http://blog.bogomil.info/)

МВР – КАТ в КЗП

Тъй като аз съм един обикновен потребител реших да сезирам КЗП за нарушение на моите права от страна на администрацията на КАТ :)

Това се случва на много хора и е време вместо да псуваме да накараме МВР да си свърши работата, защото така или иначе ние им плащаме заплатите и даренията и е време да се размърдат малко.

Какъв е случая?
Плащам си аз глобата по Интернет (има ли смисъл да продължавам).

За незапознатите ще кажа, че като си платите глобата, акта, фиша по друг начин освен на гише в банка СИБАНК, системата на МВР я отчита като НЕПЛАТЕНА завинаги и трябва да си носите платежните винаги когато се наложи да бъдете любезно обслужен.

Не знам дали някой се е занимавал с това, но мен ми се иска да намерим начин да го решим тоя проблем. Другото е свинщина и изнудване да използваме точно определена банка и то на точно определено място.

А парите който са дошли в сметката на КАТ и не са отчетени като платени в системата сигурно се водят дарение, нали?

Какво точно се случва, ако досега не сте плащали глоба.

1. Плащам си през e-pay фиш със всички атрибути и кодове както го изисква КАТ. То и валидацията на e-pay не дава иначе да преминеш на следваща стъпка;
2. Плащането минава – парите ми ги няма в сметката – имам и потвърждение за плащането;
3. Минава време и трябва да си платя един акт, за който са ми взели талона, разбира се.
4. Плащам го и когато отивам да взема талона се оказва, че онова плащане от точка 1. изобщо не фигурира в системата на КАТ и не мога да се взема талона, ако разбира се не ида да платя още 23 лева на СИБАНК в гишето на КАТ (или да си нося платежното всеки път)

No related posts.

Публикувана на 09/13/11 08:11 http://bogomil.info/4457
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване