09/13/11 08:00
(http://www.gorichka.bg/)

ПЕТ причини да не пропуснете и ден от Горичка Филм Фест 2011

Горичка Филм Фест стартира днес от 19:00ч, в кино Одеон с прожекцията на Сметището (Waste Land). Ето ви 5 добри причини да запазите мястото си за прожекциите от феста.gorichka-film-fest-web

  1. Загрижени сте - за хората, боклука, атомната енергия, мръсния петрол, делфините и рибата, храната в чинията ви, пчелите … и искате да знаете какво се случва с тези неща. Освен това много спешно се нуждаете от вдъхновение.
  2. Обичате събитията на Горичка - като се започне от засаждането на дървета, представянето на някоя книга, форумите ХРАНА, ДОМ, БИЗНЕС, РОДИТЕЛСТВО до Миксер за по едно. Горичка Филм Фест няма да разочарова.
  3. Никога не сте били на нещо организирано от Горичка. Това е голям пропуск, но пред вас се открива цяла седмица за да наваксате.
  4. Обичате да ходите на кино, още повече на филм фест!
  5. Как ви се струва чаша от новото вино от био грозде на Дамяница, придружено от хапки био сирене и кашкавал Harmonica? Това ви очаква след всеки филм във фоайето на кино Одеон. Оставяме на вас да споделите мислите си за видяното с придружаващите ви приятели

    P.S След прожекцията в неделя има друга био изненада!*# :) Започва с буквата “Б”.

Публикувана на 09/13/11 08:00 http://blog.gorichka.bg/?p=4635
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване