09/15/11 09:11
(http://www.azcheta.com/)

„Атлас изправи рамене” излиза като приложение за iPad

Тъкмо навреме за началото на кампанията за избор на кандидат-президент от Републиканската партия, издателство Penguin Group реши да пусне противоречивия роман на Айн Ранд „Атлас изправи рамене” като интерактивно приложение за iPad, съобщи сайтът mediabistro.com.

Цифровата адаптация на философския текст включва сканирани страници от оригиналния ръкопис и авторски бележки, както и видео и аудио откъси от лекции на Ранд.

Излизането на книгата като iPad-приложение е част от тазгодишната инициатива на Penguin за създаване на интерактивна платформа за електронни издания на класически произведения. Издателската къща стои зад app-овете и на други две известни творби – „По пътя” от Джак Керуак и „Wreck this Journal” от Кери Смит.

Приложението на „Атлас изправи рамене”, което пускат от Penguin, ще струва 14,99 долара - с 2 по-малко от предложението на Blackstone Audio, които също направиха интерактивна адаптация на романа за iTunes.

Вземи тази книга с отстъпка!

 

 


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване