10/02/11 19:24
(http://www.azcheta.com/)

Кортни Лав подготвя автобиография

Американската рок певица и актриса Кортни Лав е подписала договор за издаването на автобиографична книга с издателство William Morrow, част от Harper Collins. В книгата Лав обещава да разкаже всички подробности за своя живот, съобщава CNN.

47-годишната Лав, която често се появява в жълтите рубрики на вестниците, иска да разкрие цялата истина за себе си - от трудното си детство, бягствата от вкъщи и училище, през брака и живота си с грънч идола Кърт Кобейн до днешни дни.

При писането на книгата на Кортни ще сътрудничи Антъни Боза, който е работил заедно с Томи Лий, Slash и INXS при писането на техните биографии.

Въпреки че Кортни Лав винаги е била в сянката на Кобейн, дори и след неговата смърт, тя остава в публичното пространство, като се изявява на музикалната сцена с групата си Hole като солова изпълнителка, актриса и модна икона.

“Кортни е един от най-пленителните и провокативни артисти на нашето време, една от онези редки личности, които продължаваш да преоткриваш с времето отново и отново през призмата на кариерата й. Време е публиката да чуе нейната история от самата нея.”, подчертава Лин Град от издателство William Morrow.

Издателите на книгата допълват още, че в мемоарите на Лав ще бъдат описани още връзките й с Едуард Нортън, Били Корган и дъщеря й Франсис Бийн.

Вижте и ревюто на “Кутия с форма на сърце”, където се разказва и историята на любовта между Кортни Лав и Кърт Кобейн, заедно с най-големите любовни истории на рока.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване