10/05/11 12:50
(http://www.azcheta.com/)

"Аз чета с Настя" търси сътрудници

Здравейте, приятели,

Може би някой от Вас помни текста, който написах преди по-малко от година, и заглавието „Успехът в бизнеса: екипна работа на личностите” – ревю на една книгата „Петте основни слабости при работата в екип” на Патрик Ленсиони. Това беше книгата, която промени моето "детско" възприятие, че светът се печели от лидерите. Тогава разбрах, че лидерът показва посоката, но към целта много по-приятно се върви в компания.

Но дори да не помните този факт, убедена съм, че повечето от вас знаят - преди почти една година, аз създадох предаването „Аз чета с Настя”. Една смела и леко предизвикателна постъпка, която направих с подкрепата на сайта „Аз чета” и студентската медия Радио „Реакция” и в която се впуснах с помощта на моята тон-режисьорка Марина и редакторите на сайта.

През първия сезон отбелязах един геройски брой от 24 парчета на това леко и литературно предаване, в което аз и моите гости говорихме на всевъзможни теми, които неизменно бяха свързани с литературата. Сега е време да започнем втори сезон, само че....

С екип

Само че в него аз няма да бъда сама. Неслучайно започнах текста с идеята за екипната работа. Сега, година по-късно, аз още повече вярвам в нея и в това, че бъдещето на предаването ще се състои с работата на един екип.

Не са нужни някакви специфични качества, за да станете част от този екип. Няма да измервам скоростта Ви на четене, нито ще се наложи да преминете през общообразователен тест – искам едно – да обичате книгите. Защото обичта към книгите те кара да искаш да споделиш за тях, да убедиш някого в тяхната сила и власт и да бъдеш безкомпромисен към критиците и циниците. Самата аз направих предаването само с любов и безкрайно разбирателство към всеки автор и, повярвайте, продължавам да мисля, че няма лоша книга, има лош читател, у когото тя е попаднала.

CV на anastacia@azcheta.com

И въпреки че не искам да можете да ходите на ръце или да пишете с обърнати букви, за да станете част от екипа на предаването, ще има нужда да изпратите на моя електронен адрес anastacia@azcheta.com:

  • CV на български език
  • Мотивационно писмо, в което да споделите защо искате да бъдете част от екипа и как въобще се взародила любовта към литературата у вас

Има още нещо – предаването планира няколко проекта, които ще се проведат из цялата страна и в тази връзка сътрудниците, които то търси, не е задължително да бъдат само от София. Напротив, всеки желаещ, независимо в кое населено място живее, може да се включи в нашия нов екип.

И така, любими мои, време е да се посъберем и да започнем нашата успешна екипна работа на личности. Вярвам, че всеки един от Вас е такъв, сега е моментът да ми го покаже.

Срок - 23 октомври

Изпращайте писмата до 23 октомври, а на 1 ноември ще Ви представя новите членове на екипа ми.

А до тогава ни чака едно хубаво събитие „Аз чета/пия с Настя” – заповядайте!

Винаги Ваша,

Настя

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване