10/16/11 12:10
(http://komitata.blogspot.com)

Следобеден чай с Прошко Прошков и Надежда Нейнски

Миналата неделя бях на среща с кандидата за кмет на София, когото подкрепям – Прошко Прошков и с евродепутата Надежда Нейнски (позната и като Михайлова) на чаша чай на втория етаж на книжарница-кафене PaperCake на ъгъла на „Хан Крум“ и „Раковска“.

Организацията беше допълнително затруднена от кражбата в офиса на г-жа Нейнски няколко дни преди това, откъдето изчезнали само компютрите, но компютри с документи и контакти, чието възстановяване, особено по време на кампания, не е най-лесното или приятното нещо на света.

Вторият етаж на заведението ми се видя доста тесен за планираното събитие, поради засиления интерес. Хора имаше навсякъде прави и седнали, дори по стълбата. След едно разбъркване си намерих място за сядане и се заслушах внимателно в това, което се говори.

Когато пристигнах, госпожа Нейнски завършваше с въведението си, като говореше за важността на малкия и средния бизнес за обществото и за това какви усилия полага в европарламента. Стана дума и за IT стратегията към малкия и средния бизнес.



Ето целия разговор, нямам в момента възможност да го преразкажа:


Watch live streaming video from iapressclub at livestream.com

Не забравяйте, че днес от 18 часа ще има дебат между кандидатите за кметския пост в София. Най-вероятно ГЕРБ ще го бойкотират, но пак ще бъде интересен.

Можете да го наблюдавате тук (превъртете до края на текста)
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване