12/17/11 15:41
(http://www.azcheta.com/)

Александрина от Благоевград с електронния четец от Читателската щафета

10-годишната Александрина Балабанска от Благоевград се оказа най-големият късметлия в националната кампания Читателска щафета с героите на Роалд Дал, организирана от Аз чета. Тя ще получи голямата награда на надпреварата - електронен четец Pocketbook 360, предоставен от БГкнига и Аз чета.

Вижте и обаждането, с което Вал Стоева я информира, че е избрана да получи наградата.

Нейната форма за участие бе изтеглена сред общо 332 изпратени по пощата читателски формуляра в присъствието на родители и деца по време на последното за годината издание на литературния клуб "Аз чета детски книжки" в Столична библиотека в събота.

Включилите се в щафетата деца, които присъстваха лично на сесиите на клуба, получиха на място своите значки от лимитираната серия "Читателска щафета Роалд Дал: Супер читател". Останалите участници в щафетата ще получат своите значки по пощата в рамките на месец.

Много снимки и най-интересните видеоклипове от дискусиите в днешния клуб можете да видите много скоро на сайта на "Читателската щафета с героите на Роалд Дал".

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване