01/02/12 09:25
(http://vasvalch.com/)

Да идва новото

Новата година започна с брънч след пързаляне до “Фантастико” и обратно. Беше освежаващо и задоволително като истинско начало на годината. За първи път от тази снимка забелязах и че чиниите ни си отиват – ще си позволя да го отбележа като добро предзнаменование.

New Year's Day Brunch

New Year’s Day Brunch, originally uploaded by Vassilena.

Та годината вече започна. Забавлявах се с обновяване на листи в Twitter, приятели във Facebook, RSS-абонаменти и блогрола тук. В списъка за почивните дни остана само кино и фитнес, както и да наваксам с последния сезон на Д-р Хаус. Дано и вие сте си изкарали почивните дни подобаващо.

Миналата година започна с катерене. Тогава имах особено усещане за неподготвеност и несигурност и въпреки че много неща бяха решени, оставаха още повече въпросителни.

Тази година започна с планиране на пътувания. В такива моменти се чувствам особено силна и доволна – търсенето на хотели, сихронизирането на полети са изпълнение с положителни емоции и наелектризиращо напрежение от най-хубавия вид. Пожелавам си годината да продължи с още такова планиране, а и с непредвидени допълнителни разходки.



Още по темата:

  1. Идва Коледа

Публикувана на 01/02/12 09:25 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/p4Bp545e8vw/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване