01/06/12 09:11
(http://www.azcheta.com/)

Жената на Патрик Суейзи пише нова биографична книга за него

Цялата истина за битката с рака на панкреаса на световноизвестната звезда от „Мръсни танци” Патрик Суейзи, видяна и изпитана от съпругата му Лиса Нийми, е разкрита в новата ѝ биографична книга „Worth Fighting For: Love, Loss and Moving Forward”, съобщи USA Today.

От момента, в който шоуменът разбира за болестта си, до последния му дъх Лиса стои неотлъчно до своя съпруг и се грижи за него всяка секунда. През всички тези 21 месеца Нийми се бори със смъртта, изготвяйки и спазвайки план за лечение на любимия човек, както и предпазвайки го от допълнителни инфекции. Тя обаче води и тежка битка и с любопитните папараци, които дебнат семейството постоянно.

55-годишната Нийми Суейзи, съавтор на автобиографичното издание на актьора „Моят танц със живота” (Изток-Запад, 2010), коментира пред USA Today, че написването на книгата всъщност било толкова трудно и мъчително, не само защото описва тези тежки за семейство Суейзи дни, но и защото включва безкрайно щастливи мигове от живота на двойката, като например церемонията по подновяване на брачния обет на Патрик и Лиса през юли 2008 г. Публикуването на „Моят танц със живота” изиграло голяма роля в живота на Нийми. „Аз бях в състояние да се освободя от много неща, към които се придържах дълго време”, споделя тя.

За читателите, изпитващи същите проблеми, Лиса казва: „Може би по този начин бих могла да помогна и на други хора в моето положение да продължат напред... Ако не можеш да понесеш някои от най-лошите неща, които са те сполетели в този живот, и да направиш нещо творческо с тях, тогава в някаква степен ти надделяваш над изпитанието.”

Тази философия на авторката на „Worth Fighting For” ѝ помага много. След като успява да завърши „Моят танц със живота”, Лиса Суейзи започва да приема по-леко болката. С появата на новата ѝ книга тя вече се чувства по-силна и по-уверена. Както сама казва: „Започвам да се чувствам сякаш в животът ми има нови възможности. И това е прекрасно.”

Вземи "Моят танц с живота" с отстъпка от Knigazateb.com

Снимки: USA Today

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване