01/11/12 08:56
(http://nname.org/)

Светска новина на 2012

Мара Отварачката имала нов отварач. Старият се разорил и… любовта увяхнала. Новият е син на депутат, доста по-малък от нея, но явно силен там, където трябва – в спонсорирането на нови песни и клипове!

Чалгата не е точно музика, но е забавна смесица от всичко друго – фешън, хирургия, грим, танц, театър… обилно поляти с шампанско и комбинирани с грозно ебане в тоалетната. Бизнесмоделът типично български и е базиран по-скоро на отвращението от ориенталското, отколкото на интереса към него. Не-чалга медиите се избиват да канят т.н. “звезди”, да ги показват на хората колко са прости и обикновени и така създават ореол, който ги продава още по-добре. Циркът е балкански, Цирк Балкански.

Фолк ъндърграундът е същия като другия роден ъндърграунд и дори по-избичен, подплатен с добри хонорари и десетократно по-голям плик с амфети. Зад завесата нещата са доста по-драматични и никога скучни, за разлика от представлението, което “дават” отпред.

Публикувана на 01/11/12 08:56 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/B0Eennu6nuI/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване