01/17/12 07:50
(http://ivo.bg/)

Mea culpa по казус дебели

Правя пълни самопризнания за авторството на абревиатурата МОЧА ( Монумент на окупационната червена армия), както и на предходното ми предложение също да бъде наричан ПъКъЛъ ( Паметник на комунистическата лъжа). Ако за разследването на моето престъпление това е нужно ( сигурно е нужно и съм готов да се предам- „предател в нужник се познава”), мога да посоча и точните дати на дръзкото ми залитане в непатриотична посока. Та нали да обичаш МОЧА е като да обичаш Калфин, пардон – България, според неговата крилата, опашата дори предизборна фраза за тъждеството и тържеството на любовта на Русия като висша проява на българския патриотизъм!

Така че, с горното потвърждавам долното, а именно- предположенията на г-н Дончев в частта за вината ( без мезетата в декадентската кръчма „ Кривото”, защото нашето дело е право и тъкмо по тази причина все не може да победи, засега).
Долуподписаният:( Ivo.bg)

ОТ „КРИВОТО“
By Белчо Дончев, януари 16, 2012
Господа съдебни заседатели, правя пълни и откровенни самопризнания – днес, 15-ти януари, 2012-та година аз също бях в непосредствена близост до някаква цитирана в полицейски протокол „Културно-историческата ценност“, находяща се някъде около ПСА – МОЧА (Паметника на Съветската Армия – Монумент на Окупационната Червена Армия, не съм го измислил аз, не съм сигурен дали е и Иво Инджев, но нищо чудно. Той все такива ги измисля! Дали пък не е Иво Беров? Едвин не е! За Едвин гарантирам!). ПСА видях, МОЧА видях, видях и един пес, нашенски, не от ПЕС, но определено ляво ориентиран, как се измоча с признателност към „Освободителите“ на ъгъла на ПСА – Моча от към Ректората, на по-горния ъгъл, но се заклевам, че самият Ректорат няма нищо общо с това!
„Културно-историческата ценност“ не успях да видя!
Но Кубер го видях, признавам си! Същият този Кубер, дето направил вандалски опит да оскверни някаква неизвестна „Културно-историческата ценност“, опитвайки се да загатне цветовете на националния ни трикольор, върху Съветското знаме!
Възмутен съм! Български трикольор върху Съветско знаме! Насред София! В неделя! През януари!!!
СРАМ!!!
Разбира се, като всички разумни българи, и аз не видях лично самото по-горно долно осквернение! Чух за него в „Кривото“, намираш го като тръгнеш от ПСА – МОЧА наобратно, после завиеш няколко пъти ту наляво, ту надясно, то и в живота е така, после питаш някой- „Къде е кривото?“ и той ти отговори – „Па навсякъде!“ и хоп, ти си у него!
Е, питам ви, като никой не се е сетил да си кръсти кръчмата „Правото“ – как да попитам някого – „Господине, как да стигна до „Правото?“
Пък и да попитам – кой ли ще ми отговори? Виж, за „Кривото“ всички знаят!
Ето точно в този смисъл, господа съдебни заседатели, от тук нататък с цел пестене на време, хартия и нерви, ще ви наричам ГСЗ, щото и ние можем като Иво Инджев или някой друг да си измисляме всякакви абревиа – и други – тури!!! Ето точно в този смисъл по време на осквернението на ПСА – МОЧА някъде около някаква никому неизвестна засега „Културно-историческата ценност“ нас ни нямаше! Ние не съжаляваме за това, защото в това време си пиехме червено вино и мезехме с пилешки хапки, а когато българинът има пред себе си червено вино и пилешки хапки, за никакво оскверняване на каквито и да е „Културно-исторически ценности“ с цветовете от националния ни трибагреник не му идва на ум!
И се чудя аз, ГСЗ, на този господин Кубер, толкова ли го е закъсал, че не може да си викне половинка червено и порция хапки, в „Кривото“ са около 13 лева, ами тръгнал през януари, в неделя при минус хиляда градуса на слънце, да осквернява насред София, Съветското знаме, с Българския трикольор! И при това с водни бои! Аматьор!
Ела бре, Кубере, в „Кривото“, пийни си, хапни си, стопли се да ти се отпусне душицата десебарска, да видиш, как се лее червено и на съседната маса, как хората поръчват, как примляскват, а когато чуеш от там как някой тежко отсъжда:
„Иван Костов е виновен за всичко!“,
ще ти се отще да оскверняваш родината си със собственото й знаме, ще ти се отще да търсиш каквато и да е „Културно-историческата ценност“ не само в рамките на София, но и на България, но и на собствения си живот, но единственото, което ще ти се доще ще е червено вино и пилешки хапки!
Пък може и още повече да ти се доще! Знам ли?
А червеното може и със свински пръжки! Става, ГСЗ, пробвал съм го, и ви ги препоръчвам!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване