02/08/12 07:55
(http://vasvalch.com/)

Да продаваме повече продукти на повече хора, по-често и на по-висока цена

thriving

Цитатът в заглавието е от прехваленото гуру Серджо Зийман, а картинката – от гениално интересния Gapingvoid. Но няма да говоря за нито един от тях, а за едно интересно събитие: Семинарът по продажби със Сандро Форте, който ще се случи на 7 март. Признавам си, че до скоро нямах точна представа кой е този човек и каква бизнес-философия изповядва, но ми бе необходимо малко време, за да ми стане по-ясно. И вече виждам, че събитието ще е не само интересно, но и полезно за всеки, който пряко или косвено се занимава с продажби – маркетолозите се занимават с продажба на идеи, затова има какво да научим.

Няма да обяснявам кой е Форте, а за какво ще говори. Темите се въртят около намирането на нови клиенти, нетуъркинга, управлението на време, обслужването и upselling (т.е. как като отиде мъж да купува превръзки, вие да му продадете рибарски такъми, палатка и джип, защото все пак явно няма да има какво да прави вкъщи този уикенд). Философията на Сандро Форте е малко по-различна от тази на много други лектори – той не се опитва да ви научи колко лесно да постигнете успеха, а как да намерите мотивация в себе си, когато браншът ви е “акулски”. Което до голяма степен е нормално, като имаме предвид, че Сандро идва от бранша на финансите и животозастрановането.

Фокусът върху съветите от типа “познато, но дълбоко забравено” е типичен за лектори в сферата на личната мотивация и продажбите, както можете да видите от съветите на Сандро Форте. Но за това има ясна причина – хората наистина забравят такива съвети и някой трябва да им ги припомни с достатъчно добър стил на говорене, така че да останат в съзнанието им. Това е и отговорът на въпроса “Защо да присъствам”, който неизбежно изскача за всички подобни събития.

И не на последно място – до 17 февруари можете да спестите 50лв. от начална регистрация. Така че прегледайте програмата и преценете дали подобно събитие ще ви е от полза – предполагам, че отговорът е Да.

Disclaimer: Тъй като съм медиен партньор на семинара и ще докопам с блогърските си ръчички билет в замяна на промотирането на събитието, трябва да знаете, че е възможно този пост да е плод единствено на егоистична алчност и т.н. А може и Sales Masterclass наистина да ми звучи като интересно събитие.



Още по темата:

  1. Горящите хора на BURN
  2. Винаги може повече
  3. Хора и улици

Публикувана на 02/08/12 07:55 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/FFBDdRUF-PA/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване