02/08/12 11:48
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

кои са хората "стопанисвали" язовира в село бисер???

правителството трябва да вземе решение за язовирите да бъдат стопанисвани не от всякакви връзкари, които си правят развъдници за риби и не разбират нищо от поддръжка, а от държавни организации, които са ръководят от специалисти. 
аз лично имам познат, който няма нищо общо и никога не е имал нещо общо с язовири, но той "стопанисва" язовир. това е изключително безобразие, което в момента коства животи. правителството на бойко борисов трябва ВЕДНАГА да изземе язовирите от тези "стопани", които мислят само за себе си и собствената си облага и държат ключа към водите на българия. тук става дума за нещо още по-важно и от шистовия газ - става въпрос за безопасността на стотици хиляди хора в населените места около язовирите, както и за НАШАТА ВОДА. тя е и ще става по-ценна от златото в бъдеще. трябва натиск сега, веднага, преди да се случат още трагедии!!! водата не може да бъде ничия друга собственост освена на народа.
другото, което трябва да се случи ВЕДНАГА е, да се извадят имената на "стопаните" на този язовир публично!!! във вестниците, по телевизията, навсякъде! кои са хората стопанисвали този язовир???
Публикувана на 02/08/12 11:48 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/02/blog-post_08.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване