02/08/12 18:04
(http://www.gorichka.bg/)

Луда музика: първо издание на фестивала BraZZoBraZZie

baner_brazzo

Първото издание на фестивала BraZZoBraZZie ще  предложи богато, разнообразно и лудо музикално меню. Събитието е посветено на духовата музика и ще случи между 10-12 февруари в Sofia Live Club. Виновници за организацията са Брас Асоциация и 24/7.

Този петък Dixie Band Teteven & Sunnie ще дадът началото BraZZoBraZZie. След тях на сцената ще се качат Da New Generation - те ще покажат що е то фънк от ново поколение и колко забавен може да е той. Финалът ще е джазов, суингарски, разкошен, разточителен – след като тромпетистът Михаил Йосифов и неговият секстет посвирят известни джаз стандарти и авторски композиции на Мишо, към тях ще се присъединят и специалните им гости.

С ромски ритми, джаз, фънк и разни други пикантни музикални съставки донесени от РомаНено Проджект ще започне втората вечер на BraZZoBraZZie. След това в Sofia Live Club ще стане още по-горещо и много опасно, защото ще се разрази люта латино битка между Tumbaito и Mango Duende. Фънкарите от SouthWick ще закрият втората вечер от фестивала.

С богатите, красиви и пълнокръвни композиции на Ангел Заберски-син, написани специално за Биг Бенд Брас Асоциация, ще започне последната вечер на BraZZoBraZZie. Следващият момент ще е белязан от още една порция фънк, този път прочетен от формацията Funkallero с авторските композиции на пианиста Васил Спасов. Финалът на фестивала ще е безобразно първичен и много емоционален. Това е логичният резултат от свободната любов между джаза, народната музика, фънка, регето, хип хопа и биг бенд звученето, наречена Brazz ViliDJ. Гост-вокалисти на този модерен вариант на градски духов оркестър ще бъдат  Силвия Монева, и Алекс Линарес.

kalin-veliovВкусната музикална храна между отделните концерти ще бъде осигурявана от DJ-те Water Nimph (на 10ти), Marten (на 11ти) и Oto (на 12ти). Джем сешъни, които ще започват около полунощ и ще завършват…не се знае кога, ще има и в трите фестивални вечери. По време на BraZZoBraZZie ще станете свидетели на Live Graffiti Action, дело на графити артистите Maze, Felon, Akes & Goat.

Важно е да се отбележи, че по време на BraZZoBraZZie Sofia Live Club ще е територия, свободна от тютюнев дим. За тези, които освен страстни любители на хубавата музика, са и страстни  пушачи, пред клуба ще бъдат поставени удобни маси и отоплителни тела - както си му е реда.

Концертите започват от 21:00ч., а за най-нетърпеливите вратите на клуба ще отварят в 20 часа. Програмата на феста може да намерите тук.

Билети за BraZZoBraZZie на цена 15 лева за една вечер и 35 лева за целия фест могат да бъдат закупени в мрежите на Eventim, Ticketstream и Ticket Plus, както и на място в клуба в дните на фестивала.

. . .

За повече информация около BraZZoBraZZie посетете техния официален сайт.

Публикувана на 02/08/12 18:04 http://blog.gorichka.bg/?p=6878
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване