02/11/12 17:45
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

няма нищо по-хубаво от....

никога не е късно да ти се случи нещо ново, интересно и безумно вдъхновяващо. днес бях на репетиция на "дневниците на дракула" на мила искренова с балет арабеск, деян донков и биляна петринска. във възторг съм от младите и красиви танцьори! не знаете какво богатство е този балет и няма как да знаете всъщност, защото към него държавата се отнася като към някакъв бастард, копеле, което трябва да се оправя както може. какъв нечовешки труд полагат тези млади хора с телата си срещу заплати от няколкостотин лева! и имат право само на 2 репетиции на сцена преди премиера! и въпреки това, те са в танца с цяла душа, накрая ме разплакаха, толкова беше вдъхновяващо изпълнението им. 
за пръв път имам щастието да харесам НАПЪЛНО мой текст в театрално представление, което всъщност е балет:) и не само го харесвам, но съм във възторг. от мила, от биляна, от деян, от младите балетисти....


Публикувана на 02/11/12 17:45 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/02/blog-post_11.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване