02/17/12 12:53
(http://www.azcheta.com/)

Пускат нова „автобиографична“ поредица от Лемъни Сникет

Little, Brown Books for Young Readers обяви издаването през есента на нова поредица от четири книги на автора Лемъни Сникет (псевдоним на Даниел Хендлър).

На 23 октомври 2012 г. издателството ще пусне на пазара “Who Could That Be at This Hour?” („Кой ли може да е в този час?“), първата книга от поредицата „Всички погрешни въпроси“, изследваща младежките години на Сникет в „повяхващо градче, далеч от всички, които познавал или на които можел да се довери“.

„Кой ли може да е в този час?“ ще бъде публикувана едновременно в хартиен вариант с твърди корици, на аудио-книга и в електронен формат, а първоначално обявеният тираж е от един милион копия.

„Изключително развълнувани сме да публикуваме неустоимата нова поредица на г-н Сникет, която най-после ще разкрие интригуващото мистериозно минало на автора“, споделя вицепрезидентът на Little, Brown Books for Young Readers Мегън Тингли в свое изявление.

В характерно пиперлива забележка, Сникет споделя за новата поредица: „Тези книги са с доста съмнителен характер и и са пълни с въпроси. Аз лично не мога да проумея защо някой би проявил желание да ги чете“.

Това е първата нова поредица на Лемъни Сникет след успеха на „Поредица от злополучия“.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване