02/23/12 05:18
(http://semkiibonbonki.blogspot.com/)

Цецко и 10-те милиона бонуси: Тука има - тука нема!

"Няма раздаден нито един бонус в МВР. Това каза министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов пред журналисти, във връзка с публикации в медиите за бонуси на служители от вътрешното министерство, предаде репортер на Агенция “Фокус”. „Разпоредил съм проверка за какви суми става въпрос и за какви поводи са били давани”, посочи Цветанов. Той заяви, че има раздавани суми на служители, но те са от наградния фонд на МВР и помощите, които се дават на служители, които имат здравна необходимост.
„Около 20 000 лв. са раздадените суми за награди с парично измерение – суми за спешни операции, за конкретен принос в борбата с организираната престъпност. Имаме случай на служител, който се нуждае от скъпо лечение и е взето решение да бъдат осигурени около 20 000 лв. Разпоредил съм до края на деня разбивка по месеци от тези суми как са раздавани, за какви поводи”, обясни Цветан Цветанов."

Рекохме вече, че Цвинокио съвсем ромски го дава, ама по програмата ":Мижи да те лажем" той и малцинството ще удари в земята. Нямало бонуси, ама имало суми. И те били от незнам какво си, ама не били това, което хората си мислели. Щото хората вече знаят, че ДМС (допълнително материално стимулиране) са си все същите бонуси, които властта си дава на себе си. А от самата идея за бонуси се сещат и за майка му на ГЕРБ. Въпреки че той си има сал един татко.Един, ама пък какъв :-)

Но да се върнем на сумите, за които се пуйчи Цецко, че щял бил да разпореди... Ами то е разпоредено, бе, другарю учител по физическо. В твоя бюджет на твоето министерство, обнародван на твоя сайт пише:

ДОПЪЛНИТЕЛНО МАТЕРИАЛНО СТИМУЛИРАНЕ
планирано за годината - 21 048 503
разходвано към 30.09 - 10 355 443

10 милиона лева допълнително материално стимулиране! И това раздадано до края на септември. А останалите планирани 11 милиона?!

Долната таблица е от сайта на МВР -->  Разшифровка на ведомствените и администрираните разходи по програми към 31.09.2011 г. (XLS)
MVR bonusi, MVR bonusi

Таблицата може да се увеличи като кликнете върху нея, отваря се картинката качена на сайта Photobucket, която може да се увеличи с плюсчето от курсора.

Директно в пълен размер я има в Google Docs:

https://docs.google.com/file/d/0BxgsnaI0N_K-NGRlOGVlZjktNGM4MC00Y2Y4LWJiZGMtMjZhOWMxNGNmOThj/edit


Публикувана на 02/23/12 05:18 http://semkiibonbonki.blogspot.com/2012/02/10.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване