03/03/12 10:39
(http://www.azcheta.com/)

Kindle Touch и много книги за най-добрите фантазьори

Как най-добре се развива умението да фантазираш? С книги, разбира се. Вероятно затова са книжни и наградите в дигиталното предизвикателство на Fantasia, новото изкушение от Данон. А то е съвсем просто - да се създаде "Най-дългата фантазия".

В рамките на две седмици от компанията ще задават началото на нова фантазия за всеки етап, а участниците ще имат право да се включват със свои минифантазии до 70 знака. На всеки три дни ще бъде избиран по един победител в етапа - последният участник, написал най-често използваната дума в конкретната фантазия.

От компанията са приготвили 5 ваучера за книги на стойност 75 лева за победителите в отделните етапи и един чисто нов четец Amazon Kindle Wi-Fi. Той ще бъде изтеглен чрез жребий между най-големите фантазьори, които са оставили поне по 10 свои фантазии във всеки един от етапите.

Fantasia е десертен млечен продукт 6 вкуса, които могат да бъдат похапвани по всяко време от деня. Три от тях са плодови – ягода, череша, боровинка, а останалите три – с различни шоколадови комбинации – шоколадови топчета, снежинки и млечен шоколад.

А вие можете да се включите още сега в създаването на "Най-дългата фантазия" на fantasiite.bg - за 75 лева можете да си вземете доста книги!

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване