03/13/12 12:58
(http://www.azcheta.com/)

Номинациите за Годишните библиотечни награди стартираха

Процедурата по номиниране на отличили се библиотекари за Годишните награди на Българската библиотечно-информационна асоциация за 2012 година вече стартира.

Наградите "Библиотека на годината", "Библиотекар на годината" и "Млад библиотекар на годината" и тази година ще се връчват на 11 май по повод професионалния празник на библиотечните и информационни специалисти. Номинации се приемат до 15.04.2012 г. на електронните адреси bbia@lib.bg или mborisova@lib.bg след предварително попълнени формуляри.

През 2011 година за "Библиотека на годината" бе обявена Национална библиотека „Св. Св. Кирил и Методий”, призът за "Библиотекар на годината" отиде при главния библиотекар в Народна библиотека „Иван Вазов” в Пловдив Славка Шопова, а "Млад библиотекар на годината" стана Биляна Яврукова, заместник-директор на Университетска библиотека „Св. Климент Охридски” София.

Повече подробности можете да видите в Статута и процедурата на Годишните библиотечни награди 2012, публикувани на сайта на ББИА.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване