03/17/12 14:00
(http://milenafuchedjieva.blogspot.com/)

малките победи над алчното тяло

от 1 месец не пия, не пуша, не ям сладко, не ям месо, не пуша трева, не съм на фейсбук. тази диета не е диета, а нещо, което най-внезапно и неочаквано не ми коства абсолютно никакво усилие. стана като по чудо. в лос анджелис организмът ми се преобърна наопаки, а това по някакъв странен начин ме преобърна мен самата наопаки. 
обичам много месо, но в момента не изпитвам никаква нужда от него. такова нещо не ми се е случвало през живота. не съм яла захар, не съм пушила и пила, била съм без фейсбук, но без месо никога. интересно преживяване. не смятам, че ще продължи завинаги, както и цялостния ми необясним аскетизъм, но в момента не изпитвам никаква нужда да нарушавам този нов вид хармония на организма ми. 
на снимката съм в ел ей, с уникално бижу от старата ми работа - david webb - огърлица от корал, нефрит, черен емайл, платина, диаманти и изумруди. 
да си на няколко места едновременно е едно от най-добрите неща, които можеш да предложиш сам на себе си за краткото време през което си на земята. 
гъвкавост, адаптивност, компормисност, комбинативност и др. таланти - важно е да се възпитават:) и понякога е много трудно да се съчетаеш със себе си. обаче както казват американците - where's a will, there's a way.
където има воля, там има начин (да се постигнат нещата).
малките победи над тялото винаги дават надежда, че волята е жива. 
може би благодарение на внезапното ми вегетарианство половин прасе, едно пиле, и част от някое говедо са живи. не че е голямо постижение, ама защо пък не. 
yes, i like it. 
какво по-хубаво от това да се самоизмисляш непрекъснато:)



Публикувана на 03/17/12 14:00 http://milenafuchedjieva.blogspot.com/2012/03/blog-post_17.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване