04/03/12 09:11
(http://www.azcheta.com/)

13 нови книги от Джеймс Патерсън до края на 2012

Джеймс Патерсън е изключително трудолюбив писател – създал е и продължава да създава завидно количество литература за младежи и възрастни, а през 2012-та ще издаде точно 13 нови книги. В скорошно интервю за Wall Street Journal той говори за трескавия си стил на писане и споделя, че му е много трудно да следи собствената си нишка.

Въпреки че е на 65 години, Патерсън не дава признаци да забавя темпото с възрастта. Той е един от малцината членове на почетния Kindle Millions Club за автори, продали над милион дигитални копия през Amazon. На година Патерсън печели около 80 милиона долара от творчеството си, а през 2012 планира да издаде нови 13 книги.

Джеймс Патерсън е най-известен с трилърите и детективските си романи, но запазената му марка е младежката литература. Също така авторът пише и сценарии за Холивуд. По-късно тази година предстои да излезе по кината нов филм, вдъхновен от неговия серия за Алекс Крос.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване