04/23/12 08:17
(http://nname.org/)

КТБ: Код кафяво

Да манипулираш общественото мнение не е незаконно, но е неморално. Все пак преди рекламния блок ти пускат надпис “реклама” и относително си наясно, че те лъжат. Платени участници по митингите има от хилядолетия. Даже и естрадните певци понякога си плащат, за да ги аплодират.

Въпросът е дали е морално този PR да става канализирано с държавни пари, които уж трябваше да са наши, а на практика се изземват и се използват за убеждение в успехите на правителството, полу-държавната КТБ, ТВ7 и прочие антипазарни субекти. Които си връщат услугата пак около изборите, лаейки нас и ближейки ръката, която ги храни.

 

“Демокрацията” потропва и на нашата виртуална порта заедно с добрите и лошите си страни. Може би вече е време за по-агресивни рейтингови системи, което да отсеят живото от плавата. На всички платени коментари са нацъкани стабилни минуси, а на двата реални са дадени плюсове. Самомодерацията работи, остава да й бъде дадена по-голямата сопа. В името на общото ни оцеляване от мутрополицейското сдружение.

 

Публикувана на 04/23/12 08:17 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/GaH4H6PKvPc/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване