05/03/12 17:46
(http://www.azcheta.com/)

Какво сме ти приготвили за майския брой на Intro

Отдавна не сме споделяли какво подготвяме за страницата ни с книги InBook за списание Intro, но го правим веднага. Май сме си го кръстили "Уникален месец", защото сме ти подготвили 5 наистина уникални книги. ОК, де, стараем се да го правим всеки път.

Започваме с "Всички сме уникални" на Сет Годин, която предстои да излезе малко по-късно този месец - истински must read за всеки, който мрази животът му да е еднотипен и обожава различното. Още следващата седмица ревю в "Аз чета" и предварителна продажба в "Книга за теб" - нали не се съмняваш :) После сме обърнали внимание и на "Докато простосмъртните спят" на завърналия се отново у нас Кърт Вонегът и "Къщата на джамията" на идващия пък за пръв път у нас (на хартия, но и на живо) Кадер Абдола. И за десерт - две наистина обръщащи стомаха, макар и коренно различни като стилистика, книги - "На пазар за съпруга" (тук Алекс е виновен, но ревюто идва още утре) и "Тихото слънце".

Иначе какво да ти кажем друго за новия брой на списанието - през май Intro обръща внимание на абитуриентите и тяхното навлизане в сериозния живот. Лицето на корицата е младият актьор Ованес Торосян, вероятно го познаваш от филмите Tilt и Aве. Той се появява за първи път както в списанието, така и на сцената на Народния театър, като този път влиза в образа на буен абитуриент и съвсем точно го пресъздава.

Този месец авторите на Intro са решили да прескочат показността на баловете и са подбрали и няколко успели младежи, които са изпреварили годините си и могат да послужат за пример на своите връстници. Темата допълват материали като "Записки по българските балове" и "Грешки на растежа", които разказват за празнуването на абитуриентските балове преди и сега, и какви са грешните пътища, по които човек може да кривне, когато е млад.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване