05/09/12 14:46
(http://www.azcheta.com/)

"Аз чета" отново партнира на Българските награди за уеб

Следвайки практиката си да подкрепя успешни онлайн проекти и кампании, които насърчават инициативността, предприемачеството и създаването на качествено съдържание, "Аз чета" и тази година ще бъде партньор на традиционните Български награди за уеб, организирани от Българска уеб асоциация.

Основната цел на Български награди за уеб е да поощрят професионализма в уеб, като стимулират добрите практики. Освен към съществуващите досега групи категории: Браншови награди за уеб, Медийни награди за уеб и Професионални награди за уеб, в това издание на конкурса ще могат да се подават проекти и в нова, четвърта група – Маркетинг награди за уеб.

Освен грамотите за победителите във всяка категория, тази година организаторите на Конкурса ще връчат много нови и интересни награди: Голяма награда „Най-добър сайт на браншовото жури“,  Голяма награда „Интернет медия на годината“,  Голяма награда „Уеб агенция на годината“,  Голяма награда „Най-добър сайт на професионалното жури“ и  Голяма награда „Интернет маркетинг агенция на годината“.

Регистрациите стартират в сайта на конкурса www.webawards.bg от 7 май до 10 юни, а само в периода до 20 май регистрирането е с 20% отстъпка от базовата такса за участие. Официалната церемония по награждаването ще се проведе в хотел Арена ди Сердика на 28 юни от 19.00 ч.

Конкурсът Български награди за уеб 2012 се провежда с подкрепата на: БАИТ, АСТЕЛ, Фондация „БГ Сайт”, Национален съвет по саморегулация в рекламата, Shark, ESI CENTER BULGARIA, Баском, Фондация “Клъстер информационни и комуникационни технологии” и Българската асоциация на рекламодателите. Официални медийни партньори на конкурса: Дарик Уеб, Списание .net, NEG.BG, socialevo.net Медийни партньори на конкурса: Програмата Медия Груп, azcheta.com, bgreklama.bg, blitz.bg, bgmaps.com, mypr.bg, noema.bg, Jobtiger.bg, actualno.com, expert.bg, iwoman.bg, comfort.bg, tvtv.bg, capital.bg, dnevnik.bg, Jobs.bg и NewTrend.bg.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване