05/18/12 13:12
(http://www.azcheta.com/)

БГкнига подкрепя кампания за деца в нужда

БГкнига ще подкрепи инициативата "Зелена линия", която подпомага деца в нужда в цялата страна. Издателството ще отделя 5% от приходите от продажбите на книгата "Децата аутисти. Десeт неща, които можем да направим още сега, за да помогнем на детето с аутизъм".

"Зелена линия" е инициатива на фондацията за подпомагане и интегриране на деца в нужда в обществото "I Can Too", която работи по създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив. Зелената линия е знак за благотворителност и израз на социална ангажираност. Всяка компания има възможност да включи свой продукт към нея, като постави върху него разпознавателния стикер на инициативата, и да отделя процент от продажбата на този продукт в помощ на децата с увреждания.

"Децата аутисти. Десeт неща, които можем да направим още сега, за да помогнем на детето с аутизъм" съдържа реално изпитани техники, които могат да бъдат приложени по време на заниманията с децата аутисти, за да се осъществява с тях по-задълбочена и последователна комуникация. Авторът Джонатан Леви е работил с над 800 деца аутисти и прекрал стотици часове с родители и специалисти в областта, както в индивидуални занимания, така и под формата на семинари.

Вижте ревюто на книгата в "Аз чета" и подкрепете каузата на БГкнига и "I Can Too"!

Вземи тази книга с отстъпка!





Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване