06/25/12 15:55
(http://www.gorichka.bg/)

Don’t worry, be happy

„Датчаните са най-щастливите хора в света и нашето щастие се дължи особено на факта, че имаме огромно доверие в другите хора. Това доверие е в основата на социалните норми от времето на викингите.“
Крисчън Бьорнсков

„Не знаем дали хората ходят на църква, защото са щастливи, или са щастливи, защото ходят на църква,“
Андрю Кларк

randytaran-with-dalailama

Крисчън Бьорнсков, Орхус университет Дания, Андрю Кларк, съавтор на „Световен доклад за щастието“ на ООН, Парижка школа по икономика (Франция), и още седем супер интересни лектора ще ни дадат перспективи за щастие на 30 юни в зала Vivacom Art Hall от 10.00 до 15.30ч, част от страхотния проект Дни на щастието на фондация Credo Bonum.

Между тях е и Ранди Тейрън - основател на „Проект щастие“, организация с идеална цел, която дава възможност на младите да създават повече щастие в техния живот и в света около тях, автор и продуцент на отличения с награди филм „Проект щастие“ , работила заедно с далай лама и създател на учебна програма по щастие, която интегрира най-доброто от позитивната психология, осъзнатост и неврология.

От българска страна ще чуем Харалан Александров, социален антрополог и Мирослава Радева, МБМД. Повече за програмата и лекторите можете да намерите тук.

Билети за семинара в предварителна продажба от 10 лв. могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim и на място в галерия Credo Bonum, ул. Славянска 2.

В деня на събитието входът ще бъде 15 лв.


Публикувана на 06/25/12 15:55 http://blog.gorichka.bg/?p=7559
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване