07/06/12 14:35
(http://ivanbedrov.com/)

Ще ядем…

 

“Тази година несъмнено ще ядем най-добрия хляб от години насам”, несъмнено каза министърът на земеделието Мирослав Найденов. Сега спрете да ядете хляб до деня, когато официално ще обявят, че хлябът е станал най-добър, за да не се прекарате да ядете от по-некачествения. Несъмнено. Който се съмнява, работи за мафията.

Вероятно авторите на блогове сме почти единствените, които не сме получили пари от някое министерство за “популяризиране” на дейността му. От това обаче страдате вие, нашите читатели, защото ви лишаваме от важна информация за успехите на определени министри. Ощетяваме и самите министри и те си остават непопуляризирани, ощетяваме и вас, защото масовото популяризиране ви заобикаля.

Затова сега реших да наваксам и ви предлагам едно към едно съобщението от сайта на Министерството на земеделието и храните по повод откриването на жътвата в ломското село Сталийска махала:

“Тази година реколтата от пшеница е най-добра от двадесет години насам като качество. Това заяви министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов  по време на откриването на жътвата  в село Сталийска махала, община Лом. Количеството ще бъде почти колкото и миналата година. Очаква се призводството на пшеница да бъде около 4 млн. тона и около 700 000 тона ечемик, уточни министърът. Тази година несъмнено ще ядем най-добрия хляб от години насам, допълни още той. Осигурен е зърненият баланс за вътрешния пазар и дори ще има за износ.”

В сайта на министерството можете да разгледате повече снимки, а в сайта на БГНЕС можете да прочетете данните за платените пари на медиите за “популяризиране”.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване